English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014


ΚΩΔ 301 ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΑΟΥΕ


Βλέπουμε την απόδοση στη ΓΕ2  η οποία μας δίνει διπλό  με σκοράκι 1-2.Επίσης το διπλό στον ΟΠΑΠ  είναι 3,65 ενώ έξω 4,33 έτσι μπορείτε αν θέλετε να παίξετε το Χ2  ή 2DNB.


ΚΩΔ 311 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΣΟΣΟ  


Η απόδοση στη ΓΑ1 βλέπουμε ότι δίνει over.

ΚΩΔ 312 ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ


Η Σοντερίσκε είναι 12η με 22 βαθμ. και η φιλοξενούμενη 2η με 40 βαθμ .Βλέπουμε ότι οι ίδιες ομάδες στη ίδια απόδοση έδωσαν  άσσο 1.


ΚΩΔ 339 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΑΡΟΥΚΑ


Η απόδοση στην Πορτογαλία  βλέπουμε 5/6 άσσους και 6/6 over .Άσσο 1 και over βάσει απόδοσης οι επιλογές....Ας έχουμε στο νου μας και το σκορ 2-1 και για να καλύψουμε το μοναδικό διπλό g/g ή 1-2

ΚΩΔ.342 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ


Η απόδοση στην Τουρκία...βλέπουμε την Μπεσίκτας να έχει στην απόδοση έναν άσσο και ένα Χ ...αυτό που θα κρατήσω  είναι το over που είχε και στις δυο περιπτώσεις. Όποιος θέλει μπορεί και να κοντράρει.

ΚΩΔ 347 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΟΝΤΕΝΣΕ


Η απόδοση στη Δανία  με την Μπρόντμπι έχει δώσει διπλό 2 ......αυτό που θα επιλέξω πρώτα είναι το over και στη συνέχεια Χ2.

ΚΩΔ 355 ΚΑΤΑΝΙΑ -ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 


Η απόδοση  έχει δοθεί μόνο δυο φορές και στις δυο περιπτώσεις είχαμε Χ ......στην Ιταλία  είχαμε τη Γιουβέντους .....όποιος θέλει μπορεί να το ακολουθήσει....στο LIVE έχουμε το νου μας για g/g.Και γιατί όχι και το σκορ 2-2!!!


Κατά δεύτερο λόγο ,παρακάτω θα σας δώσω κάποια παιχνίδια όπου η απόδοση που έχουν ...έχει δοθεί μια φορά γενικά ή μια φορά μόνο στην διοργάνωση.Όποιος θέλει κρατάει ότι του αρέσει ......για π.χ στο 334 κάποιος μπορεί να παίξει το σκορ...άλλος το g/g... άλλος το  over 2,5 over 3,5.. και άλλος μπορεί να επιλέξει να μην παίξει τίποτα.

 ΚΩΔ 334 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΥΩΝ ....Η απόδοση έχει δοθεί μια φορά και έδωσε άσσο με 3-2  .

ΚΩΔ  333 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΤΟΟΥΚ Έχει δοθεί μια φορά στο ΑΓΠ  και είχαμε άσσο 1 με 2-0

Η απόδοση στο παιχνίδι 335 Κοπεγχάγη-Ράντερς  έχει δώσει δυο ανατροπές 1ημ/2τελ και 2ημ/1τελ.

Τέλος η απόδοση στο 336 Μπέτις -Ατλέτικο Μαδρ. έχει δοθεί γενικά τρεις φορές με σκορ 1-2 και
1-3....στην ΙΣ1 μόνο μια φορά με σκορ 1-2......παίζω 2 , over ή το g/g ....και ακολουθώ άμα θέλω τα σκορ.Στο 316 'Ιντερ- Αταλάντα  τρεις φορές είχαμε την απόδοση με 4-2 ,4-3 και ένα 2-0...το 4-2 το είχε η Ίντερ....αξίζει να παίξω over και επειδή τα σκορ είναι μεγάλα ρίχνω τίποτα ψιλά 4-2,4-3

Αυτά από την πλευρά στατιστικής .......παίζουμε ότι πιστεύουμε και αν δεν μας πείθει δεν παίζουμε τίποτα...Αυτά ισχύουν με τις παρούσες αποδόσεις ...σε οποιαδήποτε αλλαγή απέχουμε ή παίζουμε πιο επιφυλακτικά!!!!!!!Όσοι παίζουν στο internet  δεν ξεχνούν να καλύψουν γιατί πολλές φορές  η κάλυψη με λιγότερα μπορεί να μας δώσει περισσότερα από ότι παίξαμε...όπως χθες με την Μπάγερν  που μέχρι το 82΄' ήταν 0-0 (Χ είχαμε πει).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου